Spořka, ČSOB a Komerčka aned podpora start-upů v podání největších hráčů - Sobková, Martina
Špeciálne programy bánk na podporu začínajúcich podnikateľov - start-upov v Česku. Rôzne podporné systémy programov bánk - Česká spořitelna, ČSOB a Komerční banka.