Testing the Bioeconomic Options of Transitioning to Solid Recovered Fuel: A Case Study of a Thermal Power Plant in Slovakia - Štofová, Lenka, 1989-
Stav a perspektíva vývoja bioenergie v kontexte využívania potenciálu dostupných prírodných zdrojov. Analýza ekonomických výhod prechodu na alternatívne biopalivo v rámci výskumnej úlohy v spolupráci s čiernouhoľnou elektrárňou Vojany. Používanie syntetických palív ako náhrady čierneho uhlia. Používanie peliet na svetovom trhu a optimalizácia nákladov na biomasu vo svete.