Premeny miestnej štátnej správy starostlivosti o životné prostredie a štátnych environmentálnych fondov v rokoch 1990 - 2020 - Klinda, Jozef
História zákonov a štátnej správy starostlivosti o životné prostredie. Miestna štátna správa starostlivosti o životné prostredie v rokoch 2004-2020. Terminologické úskalia výkonu štátnej správy. Štátne environmentálne fondy v rokoch 1990-2020.