Spôsoby vzdelávania zamestnancov v pracovnom pomere - Hrtánek, Ladislav
Jednotlivé spôsoby vzdelávania zamestnancov, ktoré ustanovuje Zákonník práce a ktoré so sebou prinášajú rôzne práve predpoklady ich uplatnenia.