Emission Allowances - Recognition and the Future - Březinová, Hana
Spravodlivé a skutočné uznávanie emisných kvót. Emisie skleníkových plynov, ktoré majú významný vplyv na životné prostredie celej planéty. Nespočetné medzinárodné plenárne zasadnutia, ktoré sa zhodli iba na čiastkových riešeniach. Signatárske krajiny prichádzajúce s nástrojom, ktorý by mal zlepšiť kvalitu ovzdušia - emisnými kvótami. Politici a environmentalisti zapojení do Kjótskeho protokolu a následnej Parížskej dohody rokujúci o znížení emisií.