Communication Strategies’ Impacts on the Conceptualization of Communication Models among a Sample of Millennials - a Pilot Case Study - Svobodová, Dagmar
Osobná komunikácia na vzorke mileniálov na základe ich typu komunikačnej stratégie. Bernova komunikácia prepojená s koncepciou prítomnosti Silsbee. Nehierarchická klastrová analýza z pohľadu úrovní osobnej preferencie pre asertívnu prítomnosť v komunikácii medzi vzorkou mileniálov na Sliezskej univerzite, School of Business Administration v Karvinej, študujúcich rodovú rovnosť. Predstavujú rôzne štýly osobnej komunikácie, ktoré môžu vybratí mileniáli uplatniť v sebavedomých komunikačných stratégiách.