Current Issues of Personal Data Privacy in Marketing - Hanáková, Lenka
Skúmanie čo malé a stredné podniky v Českej republike z hľadiska svojho fungovania považujú a vnímajú ako súčasné problémy ochrany osobných údajov v marketingu a prečo, pretože marketing je jednou z oblastí, ktoré boli zásadne ovplyvnené GDPR. Stručné závery cieľovej skupiny s manažérmi marketingových aktivít, zamestnancami zodpovednými za marketingové záležitosti a GDPR alebo vlastníkmi malých a stredných podnikov.