International Obligations on Atmosphere and Climate Protection in Media Discourse: Propaganda Models of Russian and US Media - Radina, Nadezhda
Cieľom štúdie je porovnať stratégie ruských a amerických médií pri zdôvodňovaní potreby dodržiavania medzinárodných záväzkov v oblasti atmosféry a ochrany podnebia v rámci riešenia úloh národnej propagandy a popísať ich dominantné modely propagandy. Metódy výskumu zahŕňajú techniku analýzy zámerov Ushakovej a Pavlovej, ako aj techniku rétorickej dekonštrukcie Ibarra a Kitsuse. Empirické materiály výskumu zahŕňajú texty ruských a amerických médií.