Elektronický podpis pod drobnohledem aned jaký a kdy zvolit - Motejlek, Jiří
Právna úprava a pravidlá elektronického podpisu pre podpisovanie vybraných typov dokumentov. Typy elektronických podpisov - PEP, ZEP a KEP a ich správne zvolenie. Dynamický biometrický podpis (DBP).