König Rudolf I. von Habsburg in der deutschen und österreichischen Landeskunde - Maier, Tomas, 1965-
Habsburgovci a ich význam vládnutia pre Európu. Kráľ Rudolf I. a opis jeho doby vládnutia. Český kráľ Přemysl Otakar II.