<The> Use of Digital Resources in Teaching Business English - Kapráliková, Ivana, 1974-
Efektívne využitie autentických materiálov pri výučbe obchodnej angličtiny. Špecializované digitálne zdroje na výučbu obchodnej angličtiny. Digitálne noviny a časopisy - webové stránky a archívy.