Interkulturelle Kompetenz im Kontext des Fremdsprachenlernens - Kucharová, Jana, 1981-
Dôležitosť interkultúrneho aspektu osvojovania si cudzieho jazyka - interkultúrny prístup vo výučbe cudzích jazykov. Medzikultúrna kompetencia ako schopnosť komunikácie pomocou cieľového jazyka zahrňujúca oblasť vedomostí a postojov.