Riešenie finančnej ťažkosti u podnikateľa - Hrtánek, Ladislav
V dôsledku situácie spôsobenej pandémiou sa viacerí podnikatelia dostali do finančných ťažkostí. Preto bola prijatá právna úprava s cieľom poskytnúť podnikateľom dočasnú právnu ochranu pred veriteľmi. Toto poskytnutie má svoj presne stanovený postup.