Alokácia času v prospech platenej práce a s ňou súvisiacich aktivít na Slovensku - Mazurová, Barbora
Dĺžka celkového času stráveného platenou prácou (v rámci pracovnej doby, nad rámec pracovnej doby a dochádzaním) na základe pohlavia a povaha jej prekrývania so súkromným životom na základe subjektívnych pocitov spokojnosti. Muži trávia v porovnaní so ženami viac času v prospech platenej práce a súvisiacich aktivít. Nepravdepodobné, že by tieto činnosti mali výrazne negatívnejší dopad na súkromný život žien ako na mužov.