Conceptual Metpahors in the Speeches of the President of Slovakia, Zuzana Čaputová and the Former First Lady of the United States, Michelle Obama - Pavlíková, Žaneta, 1973-
Analýza vybraných prejavov významných osobností súčasnej politickej scény Zuzany Čauputovej a Michelle Obamovej. Konceptuálna metafora. Metafory v politickom diskurze.