Advising on Career in Management Schools – A Limited International Comparison in the Covid-Era - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Traja profesori z troch rôznych častí sveta diskutujú o problémoch profesorov v dobe covidu: nedávny vývoj v politickom a ekonomickom živote na celom svete a v ich krajinách, zápis študentov, výmeny a faktory, ktoré ho ovplyvňujú, nové spôsoby výučby, knihy a články, na ktorých pracujú, zmeny v kariére, ktorým čelia, zdieľanie a ďalšie cenné papiere, ktoré kúpili a predali, a pod.