Specific Features of Family Entrepreneurship in Agriculture - Kubíčková, Lea
Špecifiká českých rodinných podnikov pôsobiacich v poľnohospodárstve, hlavné problémové oblasti a výhody, ktoré rodinné farmy subjektívne vnímajú v tejto podobe podnikania. Situácia českých rodinných fariem je odlišná od situácie zahraničných rodinných fariem, ktorým je venovaný väčší priestor vo vedeckej literatúre.