Není voják jako voják aneb finanční poradenství vs. plán - Sobková, Martina
Definícia finančného plánovania a plánu. Rozdiel medzi finančným poradenstvom a finančným plánovaním. Podoba správneho finančného plánu. Finančný poradca a jeho kvalifikácia.