Služby zamestnanosti pre rok 2021 - Surový, Martin
V súčasnosti je najväčšou témou pre služby zamestnanosti oblasť zamestnávania cudzincov (najmä z tretích krajín) a oblasť zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím. Príklady.