Mezinárodní přehled podpory neformálního (rodinného) pečovatelství - Horová, Jana
Prehľadová štúdia, ktorá prináša závery výskumných štúdií zaoberajúcích sa podporou neformálnej starostlivosti za posledných päť rokov (2016‒2020) v celosvetovom kontexte.