Zlepšenie podnikateľského prostredia - Trizuliak, Tibor
Zákon nadobúdajúci účinnosť 21.7.2020 súvisiaci so zlepšovaním podnikateľského prostredia zasiahnutým opatreniami na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 v Slovenskej republike. Cieľ nového zákona a orgány dotknuté zákonom. Vplyv zákona na podnikateľské prostredie a jednotlivé oblasti.