Daňové odpisovanie automobilov so vstupnou cenou vyššou ako 48 000 € - Strählová, Jarmila
Odpisovanie osobných automobilov so vstupnou cenou 48 000 € a viac. Úprava základu dane a postup u podnikateľov, ktorí majú v obchodnom majetku zaradený osobný automobil so vstupnou cenou vyššou ako 48 000 €. Postup v roku 2019 a praktické príklady odpisovania osobných automobilov.