Perception of Crisis Communication, Ways of Reactions and Emotions in Crisis Situations - Bobáková, Hanne-Lore
Výskum krízovej komunikácie realizovaný medzi študentmi Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné (Slezská univerzita v Opavě, Česká republika) pomocou rozhovorov v rámci predmetu krízová komunikácia v študijnom odbore sociálny manažment a zisťovanie prospešnosti predmetu pre študentov odborov cestovného ruchu. Vnímanie pojmu krízová komunikácia, správania a konania ľudí v krízových situáciách. Chápanie pojmu krízová komunikácia samotnými študentmi, ich správanie v krízových situáciách a problematické oblasti (rozsah porozumenia pojmu krízová komunikácia, spôsoby riešenia krízových situácií a typy emocionálnych stavov v komunikácii s inštitúciami či spoločnosťami). Deskripcia terminológie a výsledkov odbornej literatúry k danej téme.