Medzinárodná pomoc a spolupráca pri správe daní - Berková, Alena
Zákonom prebratá smernica Rady 2014/107/EÚ do slovenského právneho poriadku. Smer zákona a zmeny v medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe dení. Predmet úpravy zákona.