How to Lead Self-government Employees through the Crisis - Skorková, Zuzana, 1979-
Vplyv kompetentného krízového riadenia samosprávnych organizácií na krízové ​​riadenie, spojené so šírením choroby COVID-19 v jej počiatočnej fáze. Vzájomná závislosť medzi kompetenciami krízového manažmentu, zodpovednými za rozhodnutia v krízovej situácii v samosprávnej organizácii a výkon zamestnancov, a zároveň predpoklad, že kompetencie krízového riadenia pozitívne súvisia s výkonom zamestnancov prostredníctvom zdieľania informácií, tímovej práce a kognitívnej rozmanitosti pracovných tímov. Vzťahy medzi týmito premennými v počiatočnom štádiu pandémie.