Restarting Tourism After COVID-19: New Opportunities for Sustainable Wine Tourism in the Slovenian Town of Sevnica - Petek, Vita
Opätovné naštartovanie cestovného ruchu po úplnom zastavení v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom na príklade kampane slovinskej organizácie. Príležitosti oslovovania domácich turistov v destinácii Sevnica, známej ako domov Melanie Trumpovej počas jej detstva. Použitie vinárskej turistiky ako možného nástroja v tomto regióne a potenciál vinárskej turistiky. Obsahová analýza pološtruktúrovaných rozhovorov s vinárskymi turistami a charakteristiky ich záujmov. Možnosti rozvoja vinárskej turistiky či marketingu regionálneho vína ako prémiového vína a motív pre návštevu regiónu.