Increasing the Level of Digital Development of Tax Administration in Slovakia - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Identifikácia pokroku v digitalizácii finančnej správy na Slovensku a naznačenie trendov do budúcnosti rozvoja digitálnej transformácie verejnej správy.