Zásadní trendy, ktoré ovlivní náš svět po krizi - Antoš, Jan
Konferencia Trask Futuru Insight_2021. Rola technológií a ich vplyv na stavanie Next New Normal. Chovanie ľudí a trvalý dopad na spoločnosť a podnikanie. Spôsoby využitia technológií pre digitalizáciu, automatizáciu, produktivitu, škálovanie a flexibilitu počas krízy. Remote first, e-commerce, digital business platform a hyperautomatizácia.