Customer Experience in Shared Economy: Recommendations for Companies - Machala, Jan
Vnímanie zákazníkov v zdieľanej ekonomike, konkrétne ich zákaznícka skúsenosť so spoločnosťami Uber, Bolt a Airbnb, a vyhodnotenie, v čom tieto spoločnosti vynikajú alebo v čom spočívajú ich nedostatky. Služby zdieľanej ekonomiky sú hodnotené veľmi pozitívne, stále však existuje možnosť vývoja nových služieb. Zákazníci sú spokojní so službami zdieľanej ekonomiky a majú pocit, že im tieto služby šetria čas a peniaze a uľahčujú riešenie ich problémov.