EU Integration, Regional Development Problems and the Rise of the New Radical Right in Slovakia - Rehák, Štefan, 1974-
Úloha regionálnych faktorov, spojených s členstvom v EÚ pri volebnej podpore tradičných a nových radikálnych pravicových politických strán na Slovensku. Faktory súvisiace s individuálnymi, regionálnymi a politickými faktormi pri volbách. Tradičné vs. nové pravicové právo na Slovensku.