Najdôležitejší v systéme zálohovania je spotrebiteľ
Obchodníkov na Slovensku čaká zmena v spôsobe predaja nápojov v jednorazových obaloch. Na čo je potrebné sa pripraviť od 1. januára 2022 podľa zákona č. 302/2019 o zálohovaní. Skúsenosti z iných krajín Európy a USA.