Confidence in Justice as a Moral Emotion and Five Mechanisms That Support Its Renewal or Enhancement - Démuth, Andrej
Analýza piatich faktorov, ktoré sa musia uplatniť a posilniť, aby sa obnovila dôvera verejnosti v justičný systém v SR.