Social and Psychological Adaptation of Children of Forced Migrants to the Conditions of the Host Country - Suslova, Tatyana F.
Zohľadnenie poskytovania sociálnej a psychologickej pomoci pri prekonávaní negatívnych emocionálnych stavov, stresu a budovaní budúcnosti detí utečencov v krajine. Oblasť sociálnej a psychologickej pomoci deťom nútených migrantov je definovaná na úrovni štátu a jednotlivých organizácií poskytujúcich pomoc.