Social Construction of Social Work in Domiciliary Care Service - Repková, Kvetoslava
Sociálno-politická priorita pri poskytovaní dlhodobej starostlivosti osobám závislým na starostlivosti, najmä starších ľudí, nielen na Slovensku ale aj v širšom európskom priestore. Táto priorita je odvodená od záväzkov rešpektovať ľudské práva, slobody a potreby cieľových skupín v súlade s Dohovorom OSN o právach osôb so zdravotným postihnutím.