Hodnotenie fyzickej záťaže operačných sestier pri práci - Lauková, Jana
Meranie faktorov fyzickej pracovnej záťaže sestier pracujúcich na operačnej sále v závislosti od veku sestry, času inštrumentovania, prejdenej vzdialenosti a typu pracovnej zmeny. Na analýzu dát boli použité štatistické procedúry.