Studentification in Germany: How Investors Generate Profits from Student Tenants in Goettingen and the Impacts on Urban Segregation - Miessner, Michael
Študentstvo v stredne veľkom nemeckom mestečku a proces vysídľovania. Poukázanie na vytesnenie marginalizovaných sociálnych skupín prostredníctvom cien nájmov a preferencií súkromných prenajímateľov. Skúmanie stratégií prenajímateľov v rámci zvýšenia návratnosti ich investícií prostredníctvom študentov VŠ.