ICO - zatím neregulovaný rybník, který pomalu vysychá
Definovanie Initial Coin Offering (ICO - verejná ponuka digitálnych aktív). Potenciál digitálnych financií z hľadiska inovácií a hospodárskej súťaze a zníženie súvisiach rizík. Kryptoaktíva ako hlavná priorita. Záujem o ICO a ICO ako produkt pre banky.