Občiansky crowdfunding ako alternatívny mechanizmus financovania a poskytovania verejných statkov na úrovni lokálnej samosprávy - Sirakovová, Eva, 1994-
Analýza determinantov úspešných projektov občianskeho crowdfundingu vo vybraných krajinách Európskej únie, ktoré sú zapojené do tzv. CF4ESIF. Motivácia tvorcov a podporovateľov projektu.