Zmena vo výške dotácií - Briestenský, Ladislav
Obecné zastupiteľstvo chce vzhľadom na zhoršenú ekonomickú situáciu prehodnotiť pôvodne schválenú výšku dotácií na podporu verejnoprospešných služieb. Bude správnejšie zmeniť pôvodné uznesenie alebo ho zrušiť a nahradiť ho novým uznesením?