Zmeny pri uplatňovaní daňového bonusu na dieťa - Matlovičová, Iveta
Skutočnosť či vznikne zamestnancovi nárok na daňový bonus na deti v ročnom zúčtovaní preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti za rok 2020, ovplyvnia príjmy zo zamestnania, ale aj príjmy od dane oslobodené, konkrétne pandemické nemocenské a pandemické ošetrovné. Zmenu priniesla novela č. 47/2020 Z.z. zákona č. 67/2020 Z.z.