Transformation of VET in Less Developed Regions - Challenges and Opportunities - Aufner, Anton, 1956-
Dôležitosť odborného vzdelávania pre socio-ekonomický rozvoj rozvojových krajín. Analýza výziev a príležitostí. Skúmanie meranie efektívnosti transferu vedomostí.