<The> Impact of Solvency II Capital Requirements on Infrastructure Investments - Pfriemer, Heinrich, 1978-
Výhodné zaobchádzanie s investíciami do kvalifikovanej infraštruktúry podľa štandardného vzorca v kontexte nariadenia Solventnosť II pre poisťovacie a zaisťovacie spoločnosti v Európe. Kľúčové prvky výpočtu kapitálových požiadaviek na solventnosť pre kvalifikované investície do infraštruktúry na základe splnenia vopred stanoveného súboru kvalifikačných kritérií pre projektové financovanie, ako aj pre podnikové subjekty v oblasti infraštruktúry.