Legislatívne zmeny v mzdovej učtárni v roku 2021 - Matlovičová, Iveta
Minimálna mzda a dopady na mzdové parametre - úprava minimálnej mzdy a výška mzdových plnení v roku 2021, minimálne mzdové nároky a minimálne mzdové príplatky. Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti - daňové parametre od 1.1.2021, daňový bonus na dieťa, daňová úľava na kúpeľnú starostlivosť, nepeňažné plnenie za účelom zabezpečenia dopravy zamestnanca a príspevok na testovanie zamestnanca ako nezdaniteľný príjem. Žiadosť o vykonanie ročného zúčtovania a vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane.