Majetok a záväzky v cudzej mene a účtovná závierka - Novotná, Ľudmila
Prepočet majetku a záväzkov v cudzej mene na menu euro. Prevod peňazí z účtu euro na účet v cudzej mene. Ocenenie prírastku cudzej meny, úbytok cudzej meny a preddavky v cudzej mene. Cudzia mena, postupy účtovania a kurzové rozdiely. Valutová pokladnicaa aoceňovanie valút. Pohľadávky v cudzej mene a účtovná závierka.