Nadstandardy zdravotní péče − komparace modelů - Rajmon, Ondřej
Analýza spôsobov poskytovania a financovania nadštandardnej voliteľnej zdravotnej starostlivosti v Nemecku, Spojenom kráľovstve a Spojených štátoch amerických s prihľiadnutím na situáciu v Českej rapublike. Komparácia a identifikácia problematických a žiadúcich aspektov tohto typu zdravotnej starostlivosti.