Vybrané problémy dokazování rozumové a mravní vyspělosti - Polanský, Ivo
Problémy dokazovania rozumovej a mravnej vyspelosti mladistvých. Teoretické prístupy trestnej zodpovednosti mladistvých. Spôsob vyšetrovania ich duševného stavu a zisťovanie ich vyspelosti prostredníctvom znaleckého skúmania. Poukázanie na nedostatky pri spracovávaní posudkov. Opis postupu pri dokazovaní vyspelosti.