Návrh nové právní úpravy zákoníku práce v otázce přechodu práv a povinností z pracovněprávních vztahů - Novotný, Jiří
Návrh zákona, ktorým sa mení Zákonník práce v ČR od januára 2020. Snaha o upravenie podmienok pre prevod činnosti zamestnávateľa a spresnenie podmienok pre podanie výpovede zamestnancom pri prechode práv a povinnosti z pracovnoprávnych vzťahov.