Spresnenia k podpore "Prvá pomoc + +" od marca 2021 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Podpora „Prvá pomoc + +“ od marca 2021 a zmeny vo výške a dostupnosti podpôr. Podpora zamestnávateľov, ktorí v čase vyhlásenia mimoriadnej situácie, núdzového alebo výnimočného stavu na základe Opatrenia ÚVZ uzatvorili alebo zakázali prevádzky. Podpora SZČO, ktoré v čase vyhlásenia mimoriadnej situácie, núdzového alebo výnimočného stavu na základe Opatrenia ÚVZ uzatvorili alebo zakázali prevádzky alebo ktorým poklesli tržby. Podpora zamestnávateľov zasiahnutých mimoriadnou situáciou. Podpora vybraných skupín SZČO, ktoré v čase vyhlásenia MS nemajú žiaden iný príjem.