Odklad platenia dane - podmienky - Mrňáková, Helena
Pomoc občanom Slovenskej republiky pri súčasných problémoch korona krízy v podobe povolenia pre odklad platenia dane, prípadne povolenie zaplatenia dlžnej sumy dane formou odloženia jej zaplatenia - zaplatenie formou splátok. Zabezpečenie dlžnej sumy. Úrok z povoleného odkladu/splátok.