Economic Activity as a Determinant for Customer Adoption of Social Media Marketing - Pollák, František, 1985-
Vplyv formy ekonomickej aktivity zákazníka na mieru akceptácie podnikovej marketingovej komunikácie na sociálnych sieťach. E-marketing. Sociálny mediálny marketing ako nový štandard propagácie.